Has escrit un llibre i el vols autopublicar?


Jo m’encarrego de tot el procés: disseny de coberta, maquetació interior i fase d’impressió (també la correcció si optes per una edició premium). Tot seguit t’explico les diferents parts del procés i les opcions.

Disseny de coberta
La coberta, malgrat la famosa frase “no jutgis a un llibre per la seva coberta”, és una peça cabdal en el disseny d’un llibre. Ja sigui fotogràfica, tipogràfica o amb il·lustració, crearem una coberta òptima pel contingut del llibre i de qualitat, (inclou llom i contracoberta).

Maquetació interior
Que el llibre sigui agradable de llegir també és cabdal. Escollir la tipografia adequada, el tamany del text, els marges o les separacions entre capítols, són decisions que no es poden prendre de qualsevol manera.

Fase d’impressió
Les noves màquines d’impressió permeten imprimir un sol llibre a un cost molt econòmic. Podràs imprimir la quantitat de llibres que vulguis o vendre’ls a través d’internet sense disposar d’un stock ja que només s’imprimiran els llibres venuts, per el que el cost serà zero.

Correcció
En el paquet premium s’inclou la feina de correcció, necessària si vols que el producte final tingui la qualitat que podria tenir si ho fessis a través d’una editorial. En aquest cas el preu depèn de l’extensió del llibre i està externalitzat a un professional del sector.

Retrat de l’autor
Com a extra pel paquet premium i sense cost, incloc un retrat de l’autor a llapis per aportar un plus a la contraportada.


PAQUET ESTÀNDARD

El preu del paquet estàndard és de 250 € i inclou les tres primeres fases: disseny de coberta (i llom i contracoberta), maquetació interior i gestió de l’impressió. En cas que es volguessin rebre a casa algunes còpies del llibre s’afegiria al preu final. En principi no depèn de l’extensió del llibre però em reservo el dret de variar el preu per casos excepcionals. També disposaràs del pdf final.

PAQUET PREMIUM

El preu del paquet premium és de 500 € calculat per a un llibre d’unes 200 pàgines i inclou el paquet estàndard, més la correcció ortogràfica prèvia, una correcció ortotipogràfica de la maqueta i un retrat de l’autor a llapis. En cas que l’extensió sigui més llarga el preu variarà.

IMG_20210303_120346


SOBRE MI

Soc dissenyador gràfic i il·lustrador. Tinc experiència en el sector editorial en ambdues professions. He publicat dos llibres com a il·lustrador i porto més de 5 anys maquetant llibres per a Símbol Editors.