Vols ser una obra d’art?

Bé! La pregunta és un pèl agosarada, ho reconec, però si he captat la teva atenció em dono per satisfet. Entenc que, si estàs llegint això, tens un cert interès pels retrats i l’art en general.
Vols un retrat? Per a tu o per a regalar a algun familiar o conegut, una sorpresa per a la teva parella, una sèrie de tota la família o fins i tot la teva mascota; per penjar a la cuina o com a foto de perfil al facebook. Ja sigui en paper o en format digital és molt més assequible del que et penses.


Retrat a llapis o aquarel·la
Si el que valores és disposar d’una peça única, un original amb les seves imperfeccions, el seu tacte, el seu traç a llapis; aquesta és la teva opció. El teu original en tamany A4.

Des de 50 €


Retrat vectorial
Si per contra busques quelcom diferent, anar una mica més enllà, el retrat vectorial és la millor opció. Caricatura? Síntesi geomètrica? Digue-li com prefereixis. Una il·lustració per estar a l’altura dels Herois del FC Barcelona i dels Personatges de Catalunya. S’inclou una còpia impresa en paper A3 i un fitxer en PDF i JPG.

Des de 50 €


Retrat digital
El digital és més distant i fred que l’acabat a llapis, però ens obre tot un món de possibilitats. Un retrat digital basat en una fotografia. S’inclou una còpia impresa en paper A3 i un fitxer en JPG.

Des de 50 €