D’estrena

Aviat sortirà a la llum un projecte editorial en el que he col·laborat i que em fa especial il·lusió. És per això que m’he posat a fer una de les coses que ens fa més mandra als dissenyadors gràfics malgrat ser el dia a dia de la nostra feina (o potser per això): actualitzar la pàgina web. Durant els propers dies, o setmanes, o mesos, la pàgina no estarà operativa al 100 % ni reflexarà el total del que pretenc col·locar.

A més a més aniré penjant les novetats que tinguin relació amb la meva feina en aquest humil blog, sense cap pressa ni pretensió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s