A la recerca

Bé! Per on començar? Parlant de mi, suposo. Sóc dissenyador gràfic i també il·lustrador. Em dedico al sector des de l’any 2008 quan vaig finalitzar els meus estudis a una escola de còmic i arts visuals. Prèviament havia estudiat la carrera de Física però les circumstàncies de la vida em van dur a apostar per una professió més lligada amb la part creativa (sense menystenir la creativitat científica). En aquests anys he treballat en diverses agències gràfiques (veure CV), però també he pogut anar desenvolupant-me com a creatiu autònom (freelance) i fins i tot he publicat un llibre com a il·lustrador (el segon està en camí), a més de participar en multitud de projectes on la part gràfica tingués una importància cabdal (alguns relacionats amb la indústria editorial) o de realitzar exposicions relacionades amb la música.

En aquests moments em trobo a la recerca de feina tant en la meva vessant de dissenyador, com d’il·lustrador, i tant com a treballador contractat com com a treballador autònom. El que pots veure a la pàgina web i al meu portafoli és una selecció del que he fet, però no necessàriament del que sé fer. Si desitges veure un llistat més concret del que puc oferir el trobaràs al final d’aquesta entrada.

En termes més concrets, tinc un domini absolut de la suite d’Adobe (Illustrator, Photoshop, inDesign, Dreamweaver i Acrobat), tinc coneixements de programació web (XHTML, CSS i ActionScript 2.0) i de modelat 3D amb el programa Cinema 4D. Sóc usuari habitual de xarxes socials i tinc coneixements avançats en la gestió de blogs. M’apassiona la meva feina, sóc autodidacta amb una gran capacitat d’aprenentatge i extremadament honest amb tot el que faig.

Què ofereixo com a dissenyador:

· Imatge corporativa: Logotips, papereria corporativa, manuals d’estil…
· Diferents suports publicitaris: Displays, flyers, tríptics, catàlegs
· Pàgines web adaptables a mòbils i tabletes, banners, disseny de pàgines per a xarxes socials, gestió de comptes, newsletters…
· Posters
· Infografies
· Packaging
· Disseny d’stands, representacions en 3D
· Làmines

Què ofereixo com a il·lustrador:

· Retrats vectorials, digitals o a llapis
· Il·lustració publicitària
· Il·lustració creativa
· Disseny de personatges

retrats_mostra
Contacta’m si estàs interessat en demanar un pressupost o si tens algun dubte i vols que en parlem, segur que ens entendrem!

eboixbel@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s